2/3

Vi har hunnit med massor idag men det känns ändå bara som att vi har ett jäkla kaos här hemma. Vi började med att tömma tvättstugan och riva golvet där inne. Det ska läggas klinkers där i veckan, vi har väntat med tvättstugan för att vi ska slippa vara utan tvättmaskin så länge.
Fick även iväg tvättstället som var där inne, facebooks köp och sälj sidor är bra ibland;) Folk köper fasen allt. Man kan antingen sälja iväg eller sänka bort = slipper vi åka på tippen;)

Vi åkte in till stan och skulle kolla på tapeter eller färg men det slutade med tapeter. Vi kunde inte komma överens om vad vi skulle ha. Jag ville ha randigt men då vi har över 3 meter på en vägg så insåg jag att det kan bli FÖR randigt. Det är typ 30 kvm som ska tapetseras så det fick bli en enkel tapet.

DSC_0286

Efter lunch har vi stått och rivit tapet, skitlätt när det är så jäkla högt och vi inte har en sån lång stege! När vi är klar med väggarna i trappan så har vi bara trappen kvar som ska målas innan vi ska börja på övervåningen! För tillfället så använder vi inte övervåningen så det blir skönt få bort allt byggmaterial till övervåningen så slipper man se det. Just nu har vi tvättmaskin, torktumlare och alla kläder och skor som har stått i tvättstugan utspritt på nedervåningen;)

Så nu har jag fått gnälla lite.

Lämna en kommentar